Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Εγκαίνια

Βασικά καλησπέρα σας!
       Επιτέλους το πήρα απόφαση κι έφτιαξα ένα blog για να βγάζω τα απωθημένα που μου δημιουργεί η δουλειά μου (την οποία παρεμπιπτόντως λατρεύω όπως ο μαζοχιστής το λιωμένο κερί στις ρώγες του).
      Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγο καιρό, δύο παρά και με μηδενική κίνηση στο κατάστημα (δεν ήταν βλέπεις ούτε Παρασκευή-Δευτέρα ούτε αρχή-τέλος του μήνα) ξεκίνησα να γράφω μια λίστα με παραδείγματα εφαρμογής του Νόμου του Μέρφυ στο ταμείο. Τη συγκεκριμένη λίστα την έστειλα σε μερικούς συναδέλφους του καταστήματος και σε δύο μέρες ξαναγύρισε ως chain mail από άλλα καταστήματα αφού είχε κάνει το γύρο του intranet.
      Ξεκίνησα έτσι να γράφω ένα κείμενο που βγήκε σχεδόν όσο ένα βιβλιαράκι τσέπης που αφορά το Νόμο του Μέρφυ στο ταμείο αλλά και άλλα κείμενα σχετικά με το αντικείμενο αυτό. Επειδή το να εκδοθεί όλο αυτό -αν και ήταν όνειρό μου ένα μικρό χιουμοριστικό βιβλίο τσέπης- είναι μια περίπλοκη διαδικασία και δεν αφορά παρά μόνο εμάς, την κλίκα πίσω από το γκισέ, είπα να φτιάξω ένα blog σχετικό και να ανεβάζω εδώ τις εμπνεύσεις μου.
      Έμβλημα και μασκώτ φυσικά του όλου εγχειρήματος είναι ο μοναδικός Καλαμάρης Πλοκάμιας, ο ταμίας του φαστφουντάδικου Ο Τραγανός Κάβουρας από τη σειρά Bob ο Σφουγγαράκης. Θα έβαζα το Δημήτρη Χορν αλλά ο Καλαμάρης έχει πιο τραγική φάτσα και μου θυμίζει εμάς στις 2.31 (Παρασκευή στις 2.01).
     Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσω να ανεβάζω τα κείμενα και εννοείται περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!

4 σχόλια:

Πάνος Κ. Μουχτερός είπε...

Με γεια! Καλό bloging και αναμένω καυστικά -σαν ποτάσα- σχόλια!

Uri Teller είπε...

Τσουχτερέ μου ευχαριστώ για το ποδαρικό! Ετοιμάζω αρκετά κειμενάκια που γράφω τώρα τελευταία, hate lists, νόμος του Μέρφυ και διάφορα άλλα! Keep in touch!

Unknown είπε...

Καλή αρχή Μακούλη!
Περιμένουμε με αγωνία νέες δημοσιεύσεις!!!
Είσαι φοβερός!!

Φιλιά πολλά
Ελισάβετ

Uri Teller είπε...

Έρχονται πολλά Ελισάβετ μου...Keep in touch!